Konkurs na zalewę do przetworów - ostatnie dni!

Kochani – nowy, dwutygodniowy konkurs na przepis będzie dotyczył przetworów w zalewie.

         
ocena: 5/5 głosów: 1
Konkurs na zalewę do przetworów - ostatnie dni!

Do konkursu zgłaszamy przepis dodając go za pomocą przycisku Dodaj przepis do kategorii Przetwory.

Co będzie oceniane:

1.Jakość przepisu
2.Oryginalność zalewy
3.Ciekawa stylizacja zdjęcia

Konkurs będzie trwał od 25-go września do 8-go października 2012.

Zostaną przyznane 3 równorzędne nagrody, będą to zestawy, składające się z 2 elementów:

1.Uniwersalna Przyprawa Warzywna KAMIS „Bukiet Smaku” w wygodnym opakowaniu z zipem, o wadze 200 g

2.Zielony cedzak MSP (na zdjęciu)

Fundatorem nagród jest firma KAMIS.

Do konkursu zakwalifikują się tylko przepisy własnoręcznie przez was przygotowane z co najmniej dwoma zdjęciami, pokazującymi na przykład kolejne etapy przygotowania przetworów a nie tylko zdjęcie finalnego słoika. Postarajcie się o stosowną jesienną stylizację finalnego zdjęcia, bo same słoiki postawione na stole nie są szczególnie atrakcyjne, ale obok położycie kilka owoców, z których sporządzaliście te przetwory, dodacie jesienny liść – to już będzie stylizacja.

Przepisy nie mogą być wcześniej publikowane w Internecie, nie mogą naruszać praw autorskich oraz regulaminu gotujmy.pl. Przepisy zakwalifikują do konkursu moderatorki po sprawdzeniu zgodności z regulaminem (w ciągu 1 dnia od dodania). Przepis może być w każdej chwili zdyskwalifikowany, gdy okaże się, że jest plagiatem.

Wyniki zostaną ogłoszone na stronie w ciągu 7 dni od zakończenia konkursu. Laureaci zostaną powiadomieni o wynikach konkursu przez pocztę wewnętrzną gotujmy.pl i w odpowiedzi w ciągu 5 dni powinni przysłać adres do wysyłki nagród. Jedna nagroda zostanie wysłana tylko pod 1 adres.

Żeby wziąć udział w konkursie wystarczy być zarejestrowanym użytkownikiem gotujmy.pl, mieć ukończone 18 lat lub zgodę rodziców na udział oraz podać adres w Polsce, na który zostaną wysłane nagrody.


Tu zamieściliśmy oficjalny regulamin konkursu.