Sposób przygotowania:
Koreczki „śledzikowe roladki”
Placki tortilla smarujemy po połowie powierzchni pesto z suszonych pomidorów. Śledzie kroimy wzdłuż na pół. Ogórek dokładnie myjemy i kroimy w słupki. Podobnie postępujemy z jabłkiem. Natomiast pomidorki koktajlowe kroimy w ćwiartki. Na posmarowanej Pesto tortilli, w odległości około 1/3 od brzegu układamy śledzia, słupki ogórka oraz jabłka. Całość rolujemy, a następnie kroimy na 1 centymetrowe kawałki. Każdy koreczek przebujamy wykałaczką z cząstką pomidorka koktajlowego.
agabi22
jaNina
Panna_Margot
PaniMISIOWA
Ja już fotografują potrawy od 5-6 lat i z czasem jest coraz lepiej, więc chyba o to chodzi. Poza tym z doświadczenia mogę powiedzieć, że najładniejsze zdjęcia wychodzą przy świetle dziennym.