Sposób przygotowania:
Kotleciki sojowe z surówką i kopytkami
Do miski wlewam 1 litr gorącej wody, wsypuje ½ łyżeczki warzywka, i wrzucam kotleciki sojowe. Odstawiam na 15 minut aż napęcznieją. Na dwóch talerzach przygotowuję jajko i bułkę tartą. Każdy kotleciki obtaczam najpierw w jajku potem w bułce i smażę na patelni około 7 minut. Posypuję przyprawą do kurczaka, pieprzem. Marchewkę obiera, myje i ścieram na tarce jarzynowej. Ogórek kiszony także ścieram na tarce, cebule kroję drobno. Kapustę szatkuje, dodaje marchewkę, ogórka, cebule całość mieszam, dodaje oliwki z oliwek. Kopytka gotuje w osolonej wodzie. Na talerz wykładam kopytka, kotleciki, surówkę, dekoruje ogórkiem zielonym i pomidorkami. Smacznego