Krakersy z pastą drobiowo-cebulowo-papr.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Pyszna przekąska. Krakersy z nadzieniem.

Krakersy z pastą drobiowo-cebulowo-papr.

Składniki:

Krakersy z pastą drobiowo-cebulowo-papr.

 

  • 200 g krakersów solonych
  • Pasztet DROP 130g drobiowy
  • 3 cebule
  • 4 plastry papryki konserwowej
  • 1 łyżka masła

Sposób przygotowania:

Krakersy z pastą drobiowo-cebulowo-papr.
Cebule siekamy i smażymy z łyżką masła aż się zrumieni na rozgrzanej patelni. Paprykę obieramy ze skórki, a następnie rozgniatamy ją widelcem. Mieszamy ze sobą: cebulę, pasztet, paprykę. Nakładamy na krakersa po łyżce nadzienia.

Tagi:

pasztet