LuKaSz4761

LuKaSz4761

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 344]

Krawaty Francuskie

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

szokujące języczki adwokackie dla adwokatów ;)

Krawaty Francuskie

Składniki:

Krawaty Francuskie

 

  • 2 szklanki maki
  • 40 dag margaryny
  • 1 żółtko
  • pół szklanki wody
  • szczypta soli
  • 2 łyżeczki octu
  • 1 jajko

Sposób przygotowania:

Krawaty Francuskie
To więc tak najpierw zrobić ciasto francuskie wszystkie składniki mieszamy razem i robimy ciasto ,potem trzeba rozwałkować pokroić w kawałki ,no i Przygotowane ciastka z masy ułożyć na blasze i na środku z każdego z nich możemy dodać dżem lub marmolady i posmarować jajem .i piec w piekarniku do zrumienienia możemy po upieczeniu posmarować również lukrem

Tagi:

jajko jajka mak