Sposób przygotowania:
Kręciołki czosnkowe
Ciasto francuskie lekko rozwałkowuję. Następnie wycinam paski o szerokości ok 2 cm.
Następnie posypuję ulubionymi przyprawami. Ja użyłam czosnku granulowanego, czerwonej słodkiej papryki, chilli oraz soli himalajskiej.
Nacieram dokładnie. Każdy pasek zawijam w prawą stronę a następnie lekko przyciskam.
Na blachę wykładam papier do pieczenia a następnie układam obok siebie.
Piekę ok 15-20 min w 180 stopniach.
Następnie posypuję ulubionymi przyprawami. Ja użyłam czosnku granulowanego, czerwonej słodkiej papryki, chilli oraz soli himalajskiej.
Nacieram dokładnie. Każdy pasek zawijam w prawą stronę a następnie lekko przyciskam.
Na blachę wykładam papier do pieczenia a następnie układam obok siebie.
Piekę ok 15-20 min w 180 stopniach.