Sposób przygotowania:
Krem dwukolorowy
Czekoladę białą zetrzeć na drobnej tarce i połączyć z 2 szklankami mleka i pół szklanki jogurt i aromat waniliowy, lekko zmiksować, do rozpuszczenia się czekolady, następnie czekoladę deserową zetrzeć na drobnej tarce i połączyć z 2 szklankami mleka i pół szklanki jogurtu i też lekko zmiksować.
Wstawić na chwile do lodówki,a jakieś 15 minut, potem wlewać białego koloru po pół szklanki i dolewać ciemnego koloru pół szklanki, na wierzchu posypać płatkami czekoladowymi, schładzać ok 2 godzin.
Wstawić na chwile do lodówki,a jakieś 15 minut, potem wlewać białego koloru po pół szklanki i dolewać ciemnego koloru pół szklanki, na wierzchu posypać płatkami czekoladowymi, schładzać ok 2 godzin.