alien1985

alien1985

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 534]

Krem kakaowy z daktyli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybki i prosty w przygotowaniu krem kakaowy. Na bazie daktyli, z dodatkiem mielonych migdałów. Polecam.

Krem kakaowy z daktyli Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Krem kakaowy z daktyli

 

Sposób przygotowania:

Krem kakaowy z daktyli
Daktyle zalać wrzątkiem , tak żeby były przykryte. Gdy woda ostygnie blendujemy daktyle razem z wodą. Płatki/słupki migdałów mielimy w młynku do mielenia, ale tak by pozostało trochę kawałeczków.

Dodajemy do daktyli. Wsypujemy kakao i razem łączymy. Przekładamy do słoiczka lub miseczki.

Smacznego :-)
Krem kakaowy z daktyli
Daktyle namoczyć i razem z wodą zblendować.
Krem kakaowy z daktyli
Słupki migdałów zmielić w młynku do mielenia

Tagi:

deser krem