Sposób przygotowania:
krem z bananów
1. Banany obrać, pokroić i zmiksować na masę, dodając cukier waniliowy
2. Żelatynę zalać wodą i pozostawić niech napęcznieje
3.Podgrzewać aż się rozpuści uważając by się nie zagotowała, wystudzić, zmiksować z masą bananową i wstawić do lodówki
4. Śmietankę ubić z cukrem pudrem
5. Do masy dodać bitą śmietanę i wymieszać bardzo delikatnie
6. Nałożyć do pucharków i schłodzić
7. Udekorować.
2. Żelatynę zalać wodą i pozostawić niech napęcznieje
3.Podgrzewać aż się rozpuści uważając by się nie zagotowała, wystudzić, zmiksować z masą bananową i wstawić do lodówki
4. Śmietankę ubić z cukrem pudrem
5. Do masy dodać bitą śmietanę i wymieszać bardzo delikatnie
6. Nałożyć do pucharków i schłodzić
7. Udekorować.