Sposób przygotowania:
Krewetkowo - krabowy koktajl.
Krewetki rozmrozic polewajac je goraca woda na sitku , pozostawic do osaczenia.Paluszki krabowe wyjac z oslonek foliowych i pokroic w nie za mala kostke ( mniej wiecej 4 kostki z jednego paluszka).Wszystkie warzywa umyc oczyscic i pokroic w kostke , przelozyc do miski .Salate umyc i porwac na drobniejsze kawalki,dodac do warzyw paluszki krabowe i krewetki,Avokado obrac ze korki i pokroic w kostke, skropic sokiem z cytryny i dodac do warzyw.Ser feta wyjac z opakowania osaczyc z zalewy i pokroic w kostke , a nastepnie dodac do pozostalych skladnikow.Wszystko dokladnie ale delikatnie wymieszac.Z majonezu i papryki chilli zrobic sos wedlug uznania dodac papryke ja osobiscie wole ostrzejszy sos, przelozyc na talerzyk lub do pucharkow i polac delikatnie sosem. Smacznego.
mania