kasiunia.1981

kasiunia.1981

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 104]

Krówka wg Wieśka

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 6

Szybko,łatwo i bez pieczenia;)

Krówka wg Wieśka Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Krówka wg Wieśka

 

  • 3 opakowania herbatników pełnoziarnistych(po 250 g)
  • 1 puszka masy krówkowej (kajmak)
  • 2 paczki kremu do karpatki(5 min bez gotowania)
  • 2 śnieżki

 

Sposób przygotowania:

Krówka wg Wieśka
Dno prostokątnej formy wykładamy herbatnikami,które smarujemy 1/3 masy krówkowej,na to krem karpatka.Czynność tą wykonujemy 3 razy ,a na sam wierzch wykładamy ubitą śnieżkę.
SMACZNEGO!!!!
Krówka wg Wieśka
Etap 1
Krówka wg Wieśka
Etap 2

Tagi:

beza bezy