Sposób przygotowania:
Kuleczki w czekoladzieETAP 1:

Herbatniki i herbatniki biszkoptowe mielimy na "piasek" w rozdrabniaczu.
ETAP 2:

Zmielone ciastka wsypujemy do miski. Dodajemy obranego banana i jedną łyżkę masy krówkowej.
ETAP 3:

Wszystko razem dokładnie mieszamy - dusimy widelcem do momentu, aż masa będzie jednolita.
ETAP 4:

Z powstałej masy formujemy małe kulki. Chłodzimy w lodówce około 30 minut.
ETAP 5:

Czekoladę topimy z margaryną w kąpieli wodnej.
ETAP 6:

Kulki maczamy w roztopionej czekoladzie i układamy na talerzu.
ETAP 7:

Jedną łyżkę masy krówkowej podgrzewamy w kąpieli wodnej i robimy z niej wzorki na kuleczkach. Chłodzimy. Schłodzone można pozawijać w złotka.