Sposób przygotowania:
Kuleczki z muesli w czekoladzie.
Tabliczkę czekolady połamać i rozpuścić w takiej ilości mleka w garnku,aby masa czekoladowa łatwiej zgęstniała.Mieszać przy tym stale,by masa nie przywarła do dna naczynia.Zestawić i ostudzić na boku.Twaróg wypakować i zmieszać w misce z muesli
formując z powstałej masy małe lub średnie kulki.Chwytać kulki szczypcami do ciasta i zanurzać w ostygniętej masie czekoladowej i kłaść na arkuszu folii aluminiowej rozłożonej na bla-
-cie kuchennym.Jak polewa zastygnie,można podawać kulki na paterze.
formując z powstałej masy małe lub średnie kulki.Chwytać kulki szczypcami do ciasta i zanurzać w ostygniętej masie czekoladowej i kłaść na arkuszu folii aluminiowej rozłożonej na bla-
-cie kuchennym.Jak polewa zastygnie,można podawać kulki na paterze.