Sposób przygotowania:
Lekka sałatka pieczarkowa
Pieczarki myję i drobno kroję. W garnku odlewam wodę, zagotowuję. Dodaję sól i pieprz do smaku oraz pieczarki. Gotuję ok 15 min aż pieczarki będą miękkie. Międzyczasie myję selera. Drobno siekam.
Pora myję i drobno siekam. Ogórki konserwowe drobno siekam. Ser żółty drobno siekam. W małej miseczce mieszam składniki sosu.
Pieczarki odcedzam. Wszystkie składniki mieszam ze sobą. Wkładam do lodówki na 30 minut przed podaniem.
Pora myję i drobno siekam. Ogórki konserwowe drobno siekam. Ser żółty drobno siekam. W małej miseczce mieszam składniki sosu.
Pieczarki odcedzam. Wszystkie składniki mieszam ze sobą. Wkładam do lodówki na 30 minut przed podaniem.