Sposób przygotowania:
Sałatka pieczarkowa z żółtym serem
Obrane pieczarki zetrzeć na grubych oczkach. Udusić na oliwie, przyprawić solą i pieprzem. Ostudzić.
Ser żółty zetrzeć na drobnych oczkach. Dodać do pieczarek. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Dodać pokrojoną paprykę. Dodać pokrojone i osączone ogórki.
Jajka obrać i pokroić w kostkę. Dodać do reszty składników. Dodać majonez oraz musztardę.
Przyprawić do smaku. Wszystkie składniki wymieszać.
Ser żółty zetrzeć na drobnych oczkach. Dodać do pieczarek. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Dodać pokrojoną paprykę. Dodać pokrojone i osączone ogórki.
Jajka obrać i pokroić w kostkę. Dodać do reszty składników. Dodać majonez oraz musztardę.
Przyprawić do smaku. Wszystkie składniki wymieszać.