Sposób przygotowania:
Lekki makaron z ziołami
Czosnek pokrój na plasterki.Wymieszaj wszystkie zioła a umyte cukinie przekrój wzdłuż na pół,a następnie pokrój w plasterki.
Na patelni rozgrzej oliwęi zrumień na niej czosnek,następnie wrzuć cukinię.Gdy plasterki się przyrumienią dodaj pomidorki,nastepnie ziołai przypraw solą i pieprzem do smaku.
makaron ugotowany al dente przełuż do garnka, dodaj usmazone składniki i wymieszaj.Podawaj na talerzu posypane parmezanem.
Na patelni rozgrzej oliwęi zrumień na niej czosnek,następnie wrzuć cukinię.Gdy plasterki się przyrumienią dodaj pomidorki,nastepnie ziołai przypraw solą i pieprzem do smaku.
makaron ugotowany al dente przełuż do garnka, dodaj usmazone składniki i wymieszaj.Podawaj na talerzu posypane parmezanem.