Sposób przygotowania:
Łosoś miodowo-musztardowy
Z w/w składników robimy marynatę do naszej ryby-mieszamy. Z fileta łososia usuwamy łuski.Myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym.Kroimy go na dwie równe części Naczynie smarujemy olejem i w nim układamy porcje ryby.Na każdą rozsmarowujemy naszą marynatę.Przykrywamy folią aluminiową i chłodzimy w lodówce ok.1h Po tym czasie rozgrzewamy piekarnik do 180*C (grzanie góra-druga półka od góry) i pieczemy 30 minut. Podajemy z czym kto lubi.Smacznego :=)
edytaha
evita0007
mmmm,dziękuję "smakował" hihi ;)
lila933
evita0007
Skuś się lila933,jest na prawdę pyszny :-)
jaNina
Pewno wszystko już zjedzone :(
evita0007
Tak jaNinko zjedzone :(
gosiczek821
evita0007
Bardzo dziękuję i cieszę się że smakował :) Pozdrawiam serdecznie :-)
KRISTOFE
evita0007
Nawet bardzo proste :) Myślę że lubisz rybki to w takim wydaniu również polubisz KRIS... :-)
KRISTOFE
evita0007
. . . no jakże by inaczej hihi ;)
gusia1000