Konczi

Konczi

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1780]

Łososiowe babeczki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 8

Pyszne babeczki z łososiem, doskonale nadają się na szybką przekąseczkę

Łososiowe babeczki Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Łososiowe babeczki

 

  • Skład na około 16 babeczek
  • 16 kruchych babeczek
  • 125 g łososia wędzonego
  • 150 g serka jogurtowego
  • szczypiorek

Sposób przygotowania:

Łososiowe babeczki
Przygotowujemy wszystkie składniki, szczypior płuczemy i siekamy. Do pojemnika przekładamy plastry wędzonego łososia i dokładnie je blenderujemy bądź rozdrabniamy na jednolitą pastę następnie dokładamy serek jogurtowy i wszystko łączymy. Przygotowana pastą nadziewamy kruche babeczki przy pomocy kuchennej szprychy do kremów. Podajemy posypując szczypiorkiem.
Łososiowe babeczki
do pojemnika przekładamy plastry łososia
Łososiowe babeczki
do zblenderowanego łososia dodajemy serek
Łososiowe babeczki
po dokładnym wymieszaniu uzyskujemy pastę
Łososiowe babeczki
za pomocą szprychy do kremów napełniamy babeczki

Tagi:

babeczki