Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Świąteczne czry-mary
- Forum: Świąteczne czry-mary
Być może u nas też...nie kupuję więc nie wiem.....
Staż w Gotujmy: 5862 dni
Miasto: Poznań
Być może u nas też...nie kupuję więc nie wiem.....
Oj to dość skomplikowana sprawa....zależy od kategorii restauracji. W tych najlepszych kelner musi być specjalistą. Nie można tutaj na forum podać tego w skrócie...to wyższa szkoła jazdy. Jedno co jest oczywiste to to, że kelner sam serwuje gościowi przekąski zwracając szczególną uwagę na kolejność i upodobania klienta. Każda przekąska (jak jest ich kilka) musi być podawana na osobnym talerzu i z nowymi sztućcami.
Budyń ale na zimno i ze syropem wiśniowym albo malinowym
Jajka na twardo czy na miękko?
mój też......
Coś mi się wydaje, że dwulitrowych wtedy nie było. Największe jakie pamiętam to jednolitrowe ( podobnie jak od mirindy i pepsi) ale głowy bym nie dał.
Anusia napisał(a): Lazania z sosem pomidorowym jest wyśmienita.
z samym sosem? Bez mięsa?
Ja tam wolę z orzechami
pierogi z kapustą czy mięsem?
To co kiedyś było normą teraz jest występkiem. Może to i lepiej. Pamiętam te pijaństwa np w Dzień Kobiet.
Ale się zdziwiłem widząc na forum te żółte pyszczki. Fajowo.
Ja jadałem po troszku z ok 30 potraw dziennie