Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Świąteczne czry-mary

Być może u nas też...nie kupuję więc nie wiem.....

Odp: Pomoc potrzebna od zaraz

Oj to dość skomplikowana sprawa....zależy od kategorii restauracji. W tych najlepszych kelner musi być specjalistą. Nie można tutaj na forum podać tego w skrócie...to wyższa szkoła jazdy. Jedno co jest oczywiste to to, że kelner sam serwuje gościowi przekąski zwracając szczególną uwagę na kolejność i upodobania klienta. Każda przekąska (jak jest ich kilka) musi być podawana na osobnym talerzu i z nowymi sztućcami.

Odp: Odp: Odp: kawa czy herbata?

Budyń ale na zimno i ze syropem wiśniowym albo malinowym
Jajka na twardo czy na miękko?

Odp: Pamiatki PRLu

Coś mi się wydaje, że dwulitrowych wtedy nie było. Największe jakie pamiętam to jednolitrowe ( podobnie jak od mirindy i pepsi) ale głowy bym nie dał.

Odp: Odp: Makaron

Anusia napisał(a): Lazania z sosem pomidorowym jest wyśmienita.

z samym sosem? Bez mięsa?

Odp: Odp: kawa czy herbata?

Ja tam wolę z orzechami

pierogi z kapustą czy mięsem?

Odp: Urodziny w pracy

To co kiedyś było normą teraz jest występkiem. Może to i lepiej. Pamiętam te pijaństwa np w Dzień Kobiet.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Nieproszeni goscie..

Ale się zdziwiłem widząc na forum te żółte pyszczki. Fajowo.

Odp: Odp: Odp: Odp: Co jecie w pracy?

Ja jadałem po troszku z ok 30 potraw dziennie