Odp: Odp: Biszkopt do tortu - grubość
- Forum: Biszkopt do tortu - grubość
Super. Dobrze wiedzieć Też tak kroję biszkopt. Swoją drogą po co oni robią takie grube biszkopty?
Staż w Gotujmy: 2951 dni
Miasto: -
Super. Dobrze wiedzieć Też tak kroję biszkopt. Swoją drogą po co oni robią takie grube biszkopty?
Jak przygotowujecie tort to jak grube są blaty biszkoptowe? Na zagranicznych filmikach biszkopt ma chyba 6-7 cm grubości.
robaczek napisał(a): Jaka wędlina będzie najlepsza do przygotowania sałatki jarzynowej z wędliną?
Ja daję szynkę. Proszę w sklepie żeby mi ją panie pokroiły w 5 mm plastry, a ja je potem w domu kroję tak jak mi pasuje
Kupiłam płatki owsiane błyskawiczne. Już mi się przejadły Chciałam dodać je do jakiegoś wypieku. Co można upiec z ich wykorzystaniem?
Kiedy zabieracie się za wysyłanie kartek świątecznych? Ja planuję zrobić to na dniach, bo pewna instytucja działa jak ślimak w zwolnionym tempie
Wiem, że do świąt jeszcze kawał czasu, ale nie wiem jak u was, ale u nas pełno już świątecznych smakołyków i dekoracji Korzystając z okazji ostatnich zakupów rozglądałam się po półkach z takim asortymentem. Wybór spory. Oczopląsu można dostać Człowiek nie wie na co się zdecydować Jakie baranki i zajączki kupujecie do koszyczków?
Rozwiązujecie quizy internetowe? Jakie lubicie najbardziej?
robaczek napisał(a): Co dodać do ciasta zamiast jajka?
Moja sąsiadka dodaje banana
mocsłodkości napisał(a): Jak je rozbić żeby orzechy były w całości?
Mój tata rozcina je ostrym nożem
lukrowanepierniczki napisał(a): biedroneczki napisał(a): Mam dwa opakowania ciepłych lodów. Chciałam przygotować z nich jakiś deser lub ciasto bez pieczenia. Macie pomysł jak takie coś zrobić?
A może dodać je do sernika na zimno?
Ciekawy pomysł. Muszę go przemyśleć. Może uda się coś pysznego wykombinować Dzięki za pomysł