Odp: Odp: Wiecznie uśmiechnięte parówki
ciasteczka napisał(a): biedroneczki napisał(a): Co zrobić i jak gotować parówki, by te nie pękały?
A gotujesz parówki w osłonkach czy je zdejmujesz?
Gotuję je w osłonkach.
Staż w Gotujmy: 2950 dni
Miasto: -
ciasteczka napisał(a): biedroneczki napisał(a): Co zrobić i jak gotować parówki, by te nie pękały?
A gotujesz parówki w osłonkach czy je zdejmujesz?
Gotuję je w osłonkach.
Czemu opada mi piana w cieście? Co piekę sernik z pianą i kruszonką to mi ta piana opada i jej nie widać W piekarniku jest super ekstra. Ogromna, a po wyjęciu z lupą trzeba szukać :/
Jakiego rodzaju ziaren używacie przy pieczeniu bułek i chleba z ziarnem?
Spotkał się ktoś z Was z opinią, że ponowne gotowanie wody i używanie jej do picie jest szkodliwe dla organizmu?
Jakiej mąki używacie do zrobienia domowego makaronu?
Macie pomysł jak zrobić tort w kształcie minionka?
biedroneczki napisał(a): Ja bym zrobiła lody
Możesz też je dodać do koktajlu owocowego Będą idealne do jego schłodzenia
Ja bym zrobiła lody
Uff. Już myślałam, że ze mną coś jest nie tak, bo daję sporo masy. Tort to tort a nie biszkopt posmarowany porcją masy w ilości masła na pieczywie
Jak przygotowujecie tort przekładany np. bitą śmietaną i wiśniami to ile masy dajecie pomiędzy biszkopty? Ja daję sporo, a jak jadłam tort u znajomych to masy było jak na lekarstwo. Praktycznie sam biszkopt.