Odp: Tarde i łykowate steki - co robię źle?
zbyt wypieczone?
Staż w Gotujmy: 5934 dni
Miasto: -
zbyt wypieczone?
Myc! Ja juz dochodze do tego ze i stare ziemniaki jak sie nadaja to tylko myje.
No oczywiscie ze sie gotuje, przeciez to jest rodzaj pierogow....
uf na szczescie ja juz nic nie musze....
ja tez ja lubie, jak i maklowicza, maja zdrowe podejscie do kuchni
pierogi ruskie, pielmieni, barszcz ukrainski
sangria - bleee
Ja polecam banice!
tartifletta, brzmi super, chetnie bym sprobowala, a z tymi winami panowie to troszke szpanujecie, tym bardziej ze wiele win nawet nie powinno tak dlugo czekac i osiagaja swoj najlepszy smak po 2 latach od produkcji, szczegolnie Beaujolais, juz nawet nie nouveau, to sa dosc lekkie wina, ktore spozywa sie niedlugo po wyprodukowaniu.
mmm, pielmieni, nadziewa sie je surowym miesem, pychotka, choc ja je znam z ukrainy