Papaja napisał(a): Pochodzimy z różnych zakątków kroju jeśli nie europy, kuchnie międzynarodową mamy chodzi mi o opcje a co myślicie by była opcja kuchnia regionalna, bo wszystkie regiony mają swoje specjalności?
Bardzo dobry pomysł! Myslisz o forum czy sekcji w przepisach?
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Papaja napisał(a): fakt zdjęcie jakieś szare i nie wyraźne, nie najlepszej jakości
moje niektóre są też jakby zamglone ale dlatego że są robione aparatem z telefonu co do tej osoby to nie wiem jak jest
Twoje są dużo lepsze. Tam widać, że fotografowany jest matowy papier (taki zwykły, z tych tanich broszur).
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Papaja napisał(a): ciekawe co? ja powinnam dostać smycz i rękawicę kuchenną i nie dostałam ale co mi tam obejdę się
A czemu się nie upomnisz?! Nie ma co się unosić ambicją!
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Anula napisał(a): Pyza napisał(a): Ty "kucharzyno"możesz co najwyżej wygrać przyczłap do bulgulatora! 


My, profesjonaliści, to co innego! Na nas czeka zylion dolarów, motorówka i kucyk!
to był oczywiście żart
Pyza tu pewnie same smutasy i nikt by sie nie domyslil ze zartujesz

,a swoja droga to co to ten przyczlap do bulgulatora?
Anula, czemu nas tak źle oceniasz?! 

w miłym towarzystwie to i poczucie humoru wraca
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
luna19 napisał(a): dzis dostalam paczuszkę za awanse
)
ale czemu dostalam dwa kubeczki a zasłużonego blendera nie ?
Gratuluję paczuszki
! I ciesz się, że w ogóle dostałaś! Ja do dzisiaj nie dostałam kubeczka a to już 3 miesiące, więc o blenderze z zeszłego miesiąca nawet nie myślę
! 


Odp: Odp: Masło czy margaryna?
Papaja napisał(a): każdy niej je to co mu smakuje a mi smakuje masełko albo smalczyk wytopiony ze słoniny lub boczku czysty lub z dodatkami
Oj, racja, racja!Aż mi zapachniało Ciepłym chlebkiem i świeżo wytopionym smalczykiem! 

Odp: Odp: gołąbki....jak ich nie zepsuć...
Garnek24 napisał(a): a ja lubie jak jest troszke twardsza kapusta na gołąbkach
Ja wole miękką, ale nie rozgotowaną.
Odp: Odp: Masło czy margaryna?
Garnek24 napisał(a): Ja lubie masło roslinne
Jak to mawiają Rosjanie "na wkus i cwiet towariszczej niet" a znaczy to, że każdy lubi co innego i nic w tym złego!

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Własne wyroby wędliniarskie
Pyza napisał(a): właśnie ten link jest do działu na temat wędlin z szynkowaru...
Wiem, Pyzuniu, ale miałam nadzieję, że ktoś jeszcze coś ciekawego podrzuci! 

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Pyza napisał(a): zerknijcie, proszę, na przepisy użytkownika kakusia290 - wszystkie zdjęcia to skany i wydaje mi się, że przepisy żywcem przepisane z książki...
Właśnie ją sprawdzałam, nie kopiowała z netu a jak dojść z jakiej książki?! Plagiaty ewidentne.
