Odp: Rybne kotlety
- Forum: Rybne kotlety
biedroneczki napisał(a): Jak zrobić dobre, delikatne, a zarazem aromatyczne rybne kotlety?
Moim zdaniem dużo zależy od tego jakiej ryby lub jakich ryb użyjesz to zrobieniach takich kotletów rybnych.
Staż w Gotujmy: 3446 dni
Miasto: -
biedroneczki napisał(a): Jak zrobić dobre, delikatne, a zarazem aromatyczne rybne kotlety?
Moim zdaniem dużo zależy od tego jakiej ryby lub jakich ryb użyjesz to zrobieniach takich kotletów rybnych.
Teraz sezon na poszukiwanie przepisów więc pewnie większość z nas będzie na necie dzień w dzień
U nas biało. Taka piękna delikatna biel w koło. Może ten śnieg wytrzyma do świąt
Jak myślicie. Pierniczki w szczelnie zamkniętej puszcze zmiękną czy będą twarde nawet po 14 dniach?
Wysyłają Wasze dzieci listy do Mikołaja? A może to już zamierzchłe czasy,kiedy siadało się i pisało co chciałby się dostać
Ma ktoś może przepis na babkę co się zwie Panettone albo bardzo zbliżony do oryginału.
U nas zimno i jeszcze biało. Co prawda śniegu co raz mniej, bo wieje, ale przynajmniej czuć że zbliżają się święta Jutro czar pryśnie, bo śnieg zniknie :/
skuter5 napisał(a): Z czym podajecie placki ziemniaczane? Robicie sos mięsny czy może posypujecie cukrem, a może polewacie ketchupem? A może jeszcze inaczej.
Ja lubię z cukrem A mąż z dzieciakami z ketchupem
kamula napisał(a): U nas w sezonie lato, jesień jest często zupa jarzynowa, bo z swoich warzyw z ogródka. Takie zupy zawierają wiele witamin.
Taka zupa na własnych warzywach jest najlepsza i najsmaczniejsza. Mniam.
W jakiej wodzie sprawdzacie świeżość jajek? Ja zawsze dawałam je do wody prosto z kranu, a na necie ostatnio znalazłam informacje że ma być osolona. W jakiej wodzie Wy sprawdzacie?