Każda kuchnia, ale w szczególności włoska i fusion

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Śliweczka napisał(a): Goście musieli być zachwyceni taką ucztą

zdecydowanie

Odp: co dzisiaj na śniadanie?

czyli okolice znanego wszystkim Szczebrzeszyna

Odp: Odp: oto mój pomysł na kolację

eli_555 napisał(a): U mnie ptysie z mięsem i pieczarkami.

A to też ciekawe

Odp: Oscypki.

Już rozumiem dlaczego ser jest taki drogi, skoro trzeba zużyć tyle mleka

Odp: Zimowe kilogramy

ooo tak, i to w zimie kocham najbardziej, NARTY :d

co do musztardy

to można by założyć spokojnie osobny wątek, bo jest ich chyba więcej rodzajów niż majonezu, ale jeśli już o niej mowa to tylko musztarda Dijon, najlepsza.

Odp: Greckie przysmaki

A jeśli już o sałatce greckiej mowa

Odp: Oscypki.

i skąd masz foremki?

Odp: Zimowe kilogramy

A może na jesień potrzebujemy zagospodarować trochę więcej tłuszczyku, jak wszystkie zwierzęta które szykują się do zimy