Ciasto cytrynowe
- Forum: Ciasto cytrynowe
Co zrobić, żeby ciasto cytrynowe nie miało zakalca? Co przepis to zakalec Już nie wiem co źle robię
Staż w Gotujmy: 3133 dni
Miasto: -
Co zrobić, żeby ciasto cytrynowe nie miało zakalca? Co przepis to zakalec Już nie wiem co źle robię
lukrowanepierniczki napisał(a): Jak ugotować szparagi bez garnka do gotowania szparagów? Myślałam, że uda mi się to w innym garnku, ale mi nie wychodzi
A może ugotować je na parze?
Nie mam takiej wprawy. Jak mi nie wyjdą to zepsuję całość :/
Jak zrobić napis z czekolady, by ten się nie połamał? Próbowałam chyba wszystkiego, a i tak napis łamie się i nie mogę go przenieść na ciasto. Kombinuję, bo chcę zrobić napis na tort, a mi nie idzie
O tak. Teraz jest tak genialna pogoda, że szkoda w domu siedzieć
U nas są wszystkie trzy rodzaje desek
Mi smakują zielone Białych nie jadłam
Używał ktoś pokruszonych chipsów do panierowania np. piersi z kurczaka? Jak myślicie to dobry pomysł czy skończy się to katastrofą kulinarną?
mocsłodkości napisał(a): Piekł ktoś biszkopt genueński? Łatwo go zrobić czy jest kapryśny i lubi się nie udać? Ma ktoś sprawdzony przepis na taki wypiek? Mam co prawda przepis, ale zawsze lepiej zrobić taki, który już ktoś wcześniej robił
Ja bym się do niego nie zabrała. Jest podobno bardzo trudny. Wolę tradycyjny, który też lubi dać popalić
skuter5 napisał(a): Jak gotujecie makaron to dodajecie do wody olej?
Moja mama dodaje, ja nie Różnicy nie widzę