Odp: Mrożone jagody
- Forum: Mrożone jagody
Zrobiłam ucierane Wyszło pyszne
Dzięki za pomoc
Staż w Gotujmy: 3235 dni
Miasto: -
Zrobiłam ucierane Wyszło pyszne
Dzięki za pomoc
My lubimy żółtą i fioletową, która zmienia kolor podczas gotowania
U nas też jest ślicznie. Taka piękna złota polska jesień
U mnie do tych tematów dołączył temat wyborów. Jedno słowo, a burza murowana.
Masz rację. Czasem coś wychodzi raz za razem, a trafi się jeden dzień i zamiast pysznego dania klapa totalna.
Zrobiłam do obiadu zasmażaną młodą kapustę. Niestety zamiast pysznej kapusty wyszło mi bardziej puree z kapusty I zachodzę w głowę czemu. Robiłam ją setki razy a tym razem wyszło mi takie coś
Dlaczego?
U nas super ładna pogoda. Choć zapowiadają ochłodzenie
mocsłodkości napisał(a): Od jakiego wieku można dzieciom podawać sery pleśniowe? Od jakiego zacząć, żeby zachęcić, a nie zniechęcić dziecko do tego rodzaju serów?
Ja bym zaczęła od sera camembert. Nie wiem tylko od jakiego wieku dzieciom mogą jeść takie sery. Tu zasięgłabym opinii lekarza
Jak wyjeżdżacie gdzieś na wakacje to gotujecie sami czy odwiedzacie lokalne restauracje czy też inne tego rodzaju miejsca i się stołujecie?
HalkaP napisał(a): Ja raczej chodzę do restauracji, żeby jak najwięcej popróbować kuchni lokalnej i mieć inspirację do testowania w domu i urozmaicania kuchni
Też uwielbiam zajadać lokalne specjały