Sposób przygotowania:
Makaron chiński z kiełbasą krakowską i warzywami
Na patelni rozgrzać olej, następnie dodać do niej poszatkowaną cebulkę, podsmażyć. Później dodawać pokrojone: pomidora, paprykę i przeciętą na pół fasolkę szparagową. Na koniec dodać lekko pokrojoną kiełbasę krakowską. Całość chwilę podsmażać.
Między czasie przygotować makaron chiński jak podano na opakowaniu, jednak w połowie podanej ilości wody. Kiedy rozmięknie dodać na patelnię. Całość wymieszać dokładnie.
Chwilę podsmażyć i przełożyć do miseczek. Na koniec posypać poszatkowanym szczypiorkiem.
Między czasie przygotować makaron chiński jak podano na opakowaniu, jednak w połowie podanej ilości wody. Kiedy rozmięknie dodać na patelnię. Całość wymieszać dokładnie.
Chwilę podsmażyć i przełożyć do miseczek. Na koniec posypać poszatkowanym szczypiorkiem.