Sposób przygotowania:
Makaron chow mein z fasolą i warzywami
Makaron chow mein zalewam wrzątkiem. I trzymam pod przykryciem kilka sekund ok 30. Odcedzam.
Do garnka o grubym dnie wlewam ok 100 ml wody i dodaję warzywa mrożone po chińsku. Mieszam.
Następnie dodaję odsączoną czerwoną fasolę z puszki oraz przecier pomidorowy. Doprawiam solą i pieprzem, czosnkiem, czerwoną papryką oraz majaerankiem. Mieszam.
Duszę ok 2 min następnie dodaję makaron chow mein.
Mieszam całość aż wszystko zgęstnieje i się ze sobą połączy. Podaję na ciepło. Smacznego.
Do garnka o grubym dnie wlewam ok 100 ml wody i dodaję warzywa mrożone po chińsku. Mieszam.
Następnie dodaję odsączoną czerwoną fasolę z puszki oraz przecier pomidorowy. Doprawiam solą i pieprzem, czosnkiem, czerwoną papryką oraz majaerankiem. Mieszam.
Duszę ok 2 min następnie dodaję makaron chow mein.
Mieszam całość aż wszystko zgęstnieje i się ze sobą połączy. Podaję na ciepło. Smacznego.