Sposób przygotowania:
Chow mein z chili con carne z białą fasolą
Makaron zalewam wrzątkiem. Solę. Pozostawiam pod przykryciem ok 5 min. Odcedzam makaron. Przekładam do miski. Mięso smażę na rumiano. Doprawiam solą i pieprzem, czosnkiem oraz przyprawą do chili con carne.
Kiedy mięso będzie rumiane dodaję przecier pomidorowy oraz białą fasolę w sosie pomidorowym. Całość mieszam i duszę aż sos zgęstnieje. Doprawiam do smaku w razie potrzeby. Posypuję drobno posiekaną natką pietruszki. Mięso dodaję do makaronu. Mieszam.
Podaję na ciepło.
Kiedy mięso będzie rumiane dodaję przecier pomidorowy oraz białą fasolę w sosie pomidorowym. Całość mieszam i duszę aż sos zgęstnieje. Doprawiam do smaku w razie potrzeby. Posypuję drobno posiekaną natką pietruszki. Mięso dodaję do makaronu. Mieszam.
Podaję na ciepło.