iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Makaron razowy z tuńczykiem i ogórkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Danie podajemy na ciepło .

Makaron razowy z tuńczykiem i ogórkiem

Składniki:

Makaron razowy z tuńczykiem i ogórkiem

 

  • 1 szkl makron razowy,
  • 1/2 szt tuńczyk kawałki w oleju,
  • 1/2 szt groszek konserwowy,
  • 1/2 szt ogórek,
  • natka pietruszki,
  • pieprz

 

Sposób przygotowania:

Makaron razowy z tuńczykiem i ogórkiem
Makaron gotujemy w osolonej wodzie .Odcedzamy do ciepłego makaronu dodajemy lekko odsączonego tuńczyka. Ogórka dobrze myjemy i kroimy w małe paseczki.Groszek konserwowy odcedzamy z zalewy Do makronu z tuńczykiem dajemy odsączony groszek i pokrojonego ogórka .Mieszamy podajemy na ciepło doprawione pieprzem świeżo zmielonym .

Tagi:

ogórki