zbysiowa

zbysiowa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 725]

Makaron z białym serem

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 8

Makaron rurki z białym serem, to doskonały obiad dla małych i dużych smakoszy. Gotowy wykładam na talerz i posypuję cynamonem.

Makaron z białym serem Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Makaron z białym serem

 

  • makaron rurki ( 50 dag)
  • twaróg ( 50- 60 dag)
  • 3 łyżki serka homogenizowanego ( naturalny)
  • 3 -4 łyżki cukru
  • 3 – 4 łyżki masła
  • cynamon

 

Sposób przygotowania:

Makaron z białym serem
Makaron gotuję al.’ Dente, odcedzam. Przekładam do większej miski. Ser przekładam do miski i rozdrabniam, można widelcem, ja użyłam tłuczka do ziemniaków , dodałam serek homogenizowany i cukier, całość trzeba dokładnie wymieszać. Masło topię na patelni i wlewam do makaronu. Mieszam, następnie dodaję ser i całość mieszam. Wykładam na talerz i posypuję cynamonem.
Makaron z białym serem
Masło topię na patelni i wlewam do makaronu. Mieszam, następnie dodaję ser i całość mieszam.

Tagi:

makaron