Sposób przygotowania:
Marchewkowe ciasteczka
Umytą i obraną marchew ścieram na tarce o dużych oczkach.Do startej marchwi dodaję cukier, szczyptę cynamonu, mąkę pszenną i olej. Masę mieszam, najlepiej zrobić to ręką. Formuję kulki, układam na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, lekko spłaszczam. Piekę w 180'C ok, 20-25min (do zrumienienia)
![Marchewkowe ciasteczka Marchewkowe ciasteczka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/marchewkowe-ciasteczka-281641.jpg)
![Marchewkowe ciasteczka Marchewkowe ciasteczka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/marchewkowe-ciasteczka-281642.jpg)
![Marchewkowe ciasteczka Marchewkowe ciasteczka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/marchewkowe-ciasteczka-281643.jpg)