iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Martadela z grila

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Maradela z grila podawac z ketchupem

Martadela z grila

Składniki:

Martadela z grila

 

  • paclan , 4 plastry martadeli grube na 1cm , pomidor,ogórek korniszon ,pietruszka zielona ,pieprz ,ser żółtystarty

Sposób przygotowania:

Martadela z grila
Plastry martadelii położyc n a tacke paclan i dac na grila . Po kilku minutach martadela wygnie sie tworzac łodeczkę w tedy jest gotowa ,grilowac ja z 1 strony . Nadzienie pomidorek ,ogórek i pietruszke pokroic drobno posolic popieprzyc wymieszac i nałożyc do wgłębienia martadeli posypac serem ,grilowac az ser sie rozpuści .

Tagi:

sery ser