Sposób przygotowania:
Marynowane cebulki
1. Składniki zalewy przekładamy do garnka, zagotowujemy i studzimy.
2. Cebulki obieramy i dokładnie myjemy, następnie przekładamy do garnka, zalewamy gorącą wodą i gotujemy około 2-3 minuty, następnie odcedzamy.
3. Cebulki przekładamy do słoików. Zalewamy przestudzoną zalewą, wkładamy koper, zakręcamy i pasteryzujemy około 10 minut.
4. Studzimy i przenosimy do spiżarni.
2. Cebulki obieramy i dokładnie myjemy, następnie przekładamy do garnka, zalewamy gorącą wodą i gotujemy około 2-3 minuty, następnie odcedzamy.
3. Cebulki przekładamy do słoików. Zalewamy przestudzoną zalewą, wkładamy koper, zakręcamy i pasteryzujemy około 10 minut.
4. Studzimy i przenosimy do spiżarni.