marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Masełko kawiorowe.

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Połączyć masło z kawiorem czarnym lub czerwonym mieszając oba składniki mikserem ręcznym w dużej misie.Przełożyć gotową masę do maselniczki

Masełko kawiorowe.

Składniki:

Masełko kawiorowe.

 

  • Kostka masła niesolonego"Lurpak",
  • 1-2 puszeczki kawioru czarnego lub czerwonego.

Sposób przygotowania:

Masełko kawiorowe.
Połączyć masło z kawiorem czarnym lub czerwonym,soli nie dodawać,bo kawior jest dość słony,zwłaszcza czerwony.Oba składniki dać do misy głębszej i zmiksować mikserem ręcznym,po
czym łyżką przełożyć z miski do maselniczki.Smakuje ze świeżą ba-
-gietką.

Tagi:

kawior