Sposób przygotowania:
Masełko koperkowo-czosnkowe
Na wpół miękkie rozgniatamy widelcem na talerzyku lub w miseczce. Dodajemy posiekany koperek i rozgnieciony w prasce czosnek. Doprawiamy solą i dokładnie mieszamy. Masę wkładamy do foliowego woreczka i formujemy kulkę. Tak uformowane wkładamy na godzinę do zamrażalnika. Jeżeli jeszcze nie stwardnieje, potrzymać w zamrażalniku. Podawać do gorących tostów lub pieczonych ziemniaków, np. z grilla.
![Masełko koperkowo-czosnkowe Masełko koperkowo-czosnkowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/maselko-koperkowo-czosnkowe-78497.jpg)
![Masełko koperkowo-czosnkowe Masełko koperkowo-czosnkowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/maselko-koperkowo-czosnkowe-78498.jpg)