BozenaMatuszczyk

BozenaMatuszczyk

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1611]

Masło czosnkowo - koperkowe

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Polecam pyszne masło smakowe. Masło czosnkowo - koperkowe smakuje wybornie, jest bardzo smaczne. Smak masła powoduje że chcemy jeść ,jeść ,jeść.

Masło czosnkowo - koperkowe

Składniki:

Masło czosnkowo - koperkowe

 

Sposób przygotowania:

Masło czosnkowo - koperkowe
Miękkie masło przekładamy do miski rozmieszać dokładnie , dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, następnie dodajemy posiekany koperek oraz doprawiamy do smaku pieprzem i solą. 

Całość dokładnie mieszamy do połączenia składników.

Tak przygotowane masło jest bardzo smaczne i kuszące.

Podajemy ze świeżym chlebkiem.