Sposób przygotowania:
Masło smakowe z ziołami
Masło trzeba rozetrzeć dokładnie z przyprawą . Dołożyć usiekane zioła .Wymieszać .Przełożyć masło na folię spożywczą . Formować z masy maślanej wałek . Owinąć go folią i umieścić w zamrażalniku na 30 minut. Po wyjęciu pokroić w plastry . Każdy zabezpieczyć folią spożywczą i trzymać w zamrażalniku . Wyjmować odpowiednio wcześnie by zmiękło .
Ponieważ akurat nie miałam zapasu zrobiłam na 2 porcje do sznycli biorąc 3 łyżeczki masła + 1,5 łyżeczki przyprawy i po 1/2 łyżeczki pokrojonych ziół .
Ponieważ akurat nie miałam zapasu zrobiłam na 2 porcje do sznycli biorąc 3 łyżeczki masła + 1,5 łyżeczki przyprawy i po 1/2 łyżeczki pokrojonych ziół .