Sposób przygotowania:
Meksykański bigos z młodej kapustyI
1. Kapustę drobno szatkujemy, marchewki obieramy, kroimy w plasterki i razem kapustą przekładamy do garnka, zalewamy wodą, wsypujemy Vegetę i gotujemy.
2. Następnie myjemy, obieramy z nasion papryki, kroimy w paseczki a ogórki w pół plasterki i łączymy z kapustą.
II
3. Kiełbasę kroimy w pół plasterki, przesmażamy na rozgrzanym oleju i również przekładamy do kapusty.
III
4. Pod koniec gotowania dodajemy kukurydzę, fasolkę, przecier pomidorowy, doprawiamy chili i zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody. Chwilkę gotujemy aż sos na zgęstnieje.
IV
5. Gotowe.
6. Smacznego.
mocsłodkości
lukrowanepierniczki
skuter5
Czekoladka 2
ciasteczka