Sposób przygotowania:
Melon z owocami
Skroić czubek melona średnicy 10 cm i odłożyć do
lodówki. Łyżeczką usunąć pestki, a następnie wydrążyć
z melona miąższ. Miąższ pokroić na drobne kawałki,
wymieszać z owocami, cukrem, koniakiem, sokiem z
cytryny, a następnie wraz z wydrążonym melonem wstawić
do lodówki na 4 - 5 godz. Przed podaniem podaniem
włożyć do wydrążonego melona pokrojone owoce.
lodówki. Łyżeczką usunąć pestki, a następnie wydrążyć
z melona miąższ. Miąższ pokroić na drobne kawałki,
wymieszać z owocami, cukrem, koniakiem, sokiem z
cytryny, a następnie wraz z wydrążonym melonem wstawić
do lodówki na 4 - 5 godz. Przed podaniem podaniem
włożyć do wydrążonego melona pokrojone owoce.