Sposób przygotowania:
Mielone z marynowanymi grzybamiPrzygotowanie mięsa:
![Mielone z marynowanymi grzybami Mielone z marynowanymi grzybami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/mielone-z-marynowanymi-grzybami-577709.jpg)
Grzyby odsączyć z zalewy i pokroić w kostkę. Cebulę odsączyć z zalewy. Wrzucić do miski, dodać mięso, chrzan, wbić jajka, wsypać przyprawy i bułkę tartą, zagnieść na jednolitą masę. Uformować z niej kotlety.
Smażenie:
![Mielone z marynowanymi grzybami Mielone z marynowanymi grzybami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/mielone-z-marynowanymi-grzybami-577710.jpg)
Obtoczyć w bułce tartej i smażyć z obu stron po 7 minut. Odsączyć na papierowym ręczniku i podawać. Życzę smacznego!