kasik12

kasik12

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 508]

Mięsko w cebuli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Mięsko w cebuli uwielbia mój mąż. Podajemy je do świeżego pieczywa.

Mięsko w cebuli

Składniki:

Mięsko w cebuli

 

  • 30 dag podgardla
  • 30 dag chudego mięsa wieprzowgo
  • 5-6 cebul
  • sól
  • pieprz

 

Sposób przygotowania:

Mięsko w cebuli
Mięso umyj, pokrój na drobe kawałki. Smaż mięsko do miękkości tak, aby było lekko brązowe. Cebule obierz i pokrój w piórka. Dodaj do smażonego mięsa i duś jeszcze pod przykryciem, aż cebula będzie miękka. Pod koniec przypraw solą i pieprzem. Podawaj ze świeżym pieczywem.Smacznego!;-)

Tagi:

mięso