Sposób przygotowania:
milk
Na początek na rozgrzana patelnię wlać mleko. Dodać cukier. Stale ucierać. Trzeba uważać, żeby się nie przypaliło bo sie wtedy nie uda.
Kiedy zgęstnieje zdjąć z ognia. Nie przerywając ucierania, dodawać masło. Dokładnie wszystko utrzeć. Dodać kakao.Dobrze utrzeć.
Wlać do formy. Pozostawić do ostygnięcia. Po czym pokroić na małe kawałki. Po ostygnieciu polecam polać polewa czekoladową,toffi lub orzechową. Włożyć do lodówki na 20 minut.
Kiedy zgęstnieje zdjąć z ognia. Nie przerywając ucierania, dodawać masło. Dokładnie wszystko utrzeć. Dodać kakao.Dobrze utrzeć.
Wlać do formy. Pozostawić do ostygnięcia. Po czym pokroić na małe kawałki. Po ostygnieciu polecam polać polewa czekoladową,toffi lub orzechową. Włożyć do lodówki na 20 minut.