Sposób przygotowania:
Mini deserki z bezikami
Krem czekoladowy przygotowałam według opisu na opakowaniu.
Biszkopty wyjęłam z torebki ułożyłam na talerzu.
Na każdy biszkopt nałożyłam kremu czekoladowego, na krem ułożyłam bezika i posypałam startą czekoladą.
Dodatkowo dołożyłam biszkopty oraz kostki czekolady.
Podałam z kubeczkiem gorącej czekolady.
Deserki szybko zniknęły z talerza.
Biszkopty wyjęłam z torebki ułożyłam na talerzu.
Na każdy biszkopt nałożyłam kremu czekoladowego, na krem ułożyłam bezika i posypałam startą czekoladą.
Dodatkowo dołożyłam biszkopty oraz kostki czekolady.
Podałam z kubeczkiem gorącej czekolady.
Deserki szybko zniknęły z talerza.
gusia1000