Sposób przygotowania:
Słodkie co nieco
W bezach ostrożnie nożem wycinamy wgłębienie.
Schłodzoną śmietanę ubijamy, w trakcie dodajemy sok z limonki, cukier cynamonowy i pod koniec śmietan- fix . Cukier cynamonowy to nic innego jak drobny cukier trzcinowy z cynamonem.
Do ubitej śmietany dosypujemy odrobinę zielonego barwnika, mieszamy.
Śmietanę przekładamy do worka cukierniczego i napełniamy wnętrze bez i górę.
Truskawki nacinamy pod skosem tworząc kwiaty i umieszczamy na wierzchołku bitej śmietany.
Jemy od razu, lub schładzamy.
Schłodzoną śmietanę ubijamy, w trakcie dodajemy sok z limonki, cukier cynamonowy i pod koniec śmietan- fix . Cukier cynamonowy to nic innego jak drobny cukier trzcinowy z cynamonem.
Do ubitej śmietany dosypujemy odrobinę zielonego barwnika, mieszamy.
Śmietanę przekładamy do worka cukierniczego i napełniamy wnętrze bez i górę.
Truskawki nacinamy pod skosem tworząc kwiaty i umieszczamy na wierzchołku bitej śmietany.
Jemy od razu, lub schładzamy.