Sposób przygotowania:
Mini serniczki biedronki1

Przygotowałam biszkopty, które następnie pokruszyłam w palcach na małe kawałeczki.
2.

Wzięłam małe foremki silikonowe do muffinek. Do każdej włożyłam papierową papilotkę, a do papilotki nasypałam na dno pokruszonych biszkoptów.
3.

Zrobiłam galaretki: wiśniową i cytrynową wg przepisu na opakowaniu.
4

Wyłożyłam biały ser z opakowania, dosypałam cukier puder i zmiksowałam na jednolitą masę.
5.

Do zmiksowanego sera z cukrem pudrem dodawałam partiami chłodną galaretkę cytrynową. Powoli tą masę miksowałam tak, aby utworzyła się jednolita masa.
6

Bardzo powoli łyżką przekładałam masę cytrynową do papilotek. Potem włożyłam do lodówki do całkowitego stężenia.
7.

Na wierzchu stężałej masy serowo - cytrynowej układałam jagody leśne.
8.

Na jagody bardzo powoli przelewałam małą łyżeczką galaretkę wiśniową. Ponownie włożyłam do lodówki do całkowitego stężenia.
9.

Smacznego !