Sposób przygotowania:
Mizeria z rzodkiewki 3
Rzodkiewki bardzo dokładnie myjemy i oddzielamy od listków. Listki można użyć do innej sałatki. Przekładamy je na sitko i osuszamy. Można wytrzeć je ręcznikiem papierowym, aby było szybciej. Każdą z rzodkiewek kroimy w cienkie plasterki i przekładamy do miseczki. Rzodkiewki doprawiamy odrobiną soli, pieprzu i cukru. Dodajemy ocet oraz wlewamy śmietanę i mieszamy. Idealny dodatek do obiadu.
![Mizeria z rzodkiewki 3 Mizeria z rzodkiewki 3](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mizeria-z-rzodkiewki-3-200243.jpg)
![Mizeria z rzodkiewki 3 Mizeria z rzodkiewki 3](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mizeria-z-rzodkiewki-3-200244.jpg)
![Mizeria z rzodkiewki 3 Mizeria z rzodkiewki 3](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mizeria-z-rzodkiewki-3-200245.jpg)
KasiaJulcia