Sposób przygotowania:
mleczna pianka trójkolorowe
Galaretkę wiśniową i cytrynową rozpuścić w 1/2 szklanki gorącej wody.
Żelatynę namoczyć w 1/2 szklanki zimnej przegotowanej wody z cukrem waniliowym.
Truskawki umyć i odszypułkować.
Mikserem ubić galaretkę wiśniową - powinna zwiększyć objętość 2-3 razy.
Pod koniec ubijania stopniowo dodawać 1/3 puszki silnie schłodzonego mleka.
Wylać na płaską blachę do pieczenia.
Mikserem ubić żelatynę dodać 1/3 mleka i wylać na galaretkę wiśniową.
Na żelatynę położyć truskawki, jak są duże to można przekroić na pół.
Mikserem ubić galaretkę cytrynową.
Pod koniec ubijania stopniowo dodawać 1/3 puszki silnie schłodzonego mleka.
Wylać galaretkę cytrynową na truskawki.
Żelatynę namoczyć w 1/2 szklanki zimnej przegotowanej wody z cukrem waniliowym.
Truskawki umyć i odszypułkować.
Mikserem ubić galaretkę wiśniową - powinna zwiększyć objętość 2-3 razy.
Pod koniec ubijania stopniowo dodawać 1/3 puszki silnie schłodzonego mleka.
Wylać na płaską blachę do pieczenia.
Mikserem ubić żelatynę dodać 1/3 mleka i wylać na galaretkę wiśniową.
Na żelatynę położyć truskawki, jak są duże to można przekroić na pół.
Mikserem ubić galaretkę cytrynową.
Pod koniec ubijania stopniowo dodawać 1/3 puszki silnie schłodzonego mleka.
Wylać galaretkę cytrynową na truskawki.