Sposób przygotowania:
Młoda kapusta zasmażana
Czytałam już dużo przepisów gdzie wszyscy kapustę gotują w wodzie dodając zasmażkę. Ja zrobiłam ostatnio inaczej i powiem Wam, że mi smakowała. Oto jak ją zrobiłam.
Kapustę pokroiłam w drobne paseczki i wrzuciłam na rozgrzaną patelnią. Polałam kapustę odrobiną octu i zostawiłam na małym ogniu pod przykryciem by puściła "soki". Co jakiś czas oczywście mieszałam. Następnie przyprawiłam wszystko do smaku. I dokładnie wymieszałam.
Pycha nam smakowało:)
Kapustę pokroiłam w drobne paseczki i wrzuciłam na rozgrzaną patelnią. Polałam kapustę odrobiną octu i zostawiłam na małym ogniu pod przykryciem by puściła "soki". Co jakiś czas oczywście mieszałam. Następnie przyprawiłam wszystko do smaku. I dokładnie wymieszałam.
Pycha nam smakowało:)